X

Dining at the sea

Speciaal voor mensen die een paar nachtjes zorgeloos aan zee willen verblijven, bieden wij dit arrangement aan. U hoeft nergens meer aan te denken en kunt optimaal samen van de mooie omgeving genieten.

Lees meer >

Vital days & Restful breaks

Bent u een fietsliefhebber en ontdekt u graag de prachtige Zeeuwse natuur en cultuur? Dan is dit arrangement een absolute aanrader. De enige zorg die u heeft is het uitkiezen van een mooie fietsroute. Even lekker uitwaaien en bijkomen...

Lees meer >

Lazy Sunday

Speciaal voor mensen die zondag zorgeloos aan zee willen verblijven, bieden wij dit arrangement aan. U hoeft nergens meer aan te denken en kunt optimaal samen van de mooie omgeving genieten.

Lees meer >

Be My Valentine

Wat is er nu romantischer dan samen een weekendje naar zee, wandelen over het strand, uitgebreid dineren met een prachtig uitzicht en even de tijd nemen voor elkaar? Laat u verrassen door het Valentijns-arrangement!

Lees meer >

Fruits de mer

Wilt u de smaak van zee optimaal beleven? Dan is dit arrangement de perfecte oplossing. U maakt kennis met het arrangement waarvoor mensen al jaren speciaal naar Noordzee, Hotel & Spa komen en u beleeft alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Lees meer >

Bohemien Weekend

Tijdens het bohemien weekend geniet u van optimale ontspanning, kom even helemaal tot jezelf en geniet van rust. Samen met u willen we genieten van een ontspannen weekend vol bohemien heerlijkheden!

Lees meer >

Kerst

Van maandag 24 tot woensdag 26 december 2018 organiseert Noordzee, Hotel & Spa wederom het kerstarrangement. Wilt u ook met kerst dineren met uw gezin terwijl u van de zee geniet? Dan is het kerst arrangement echt iets voor u!

Lees meer >

Oud & Nieuw

Van zondag 30 december 2018 tot woensdag 2 januari 2019 organiseert Noordzee, Hotel & Spa wederom het oud en nieuw arrangement. Heerlijk dineren onder genot van muziek met als afsluiter samen genieten van het mooie vuurwerk boven zee.

Lees meer >

Verwenpakketten

Laat u verwennen met een extra verwenpakket. Niet een heel arrangement, ook niet alleen een overnachting met ontbijt, maar net een beetje extra genieten van uw verblijf bij Noordzee, Hotel & Spa.

Lees meer >