X

Romantic Moments

We zijn altijd maar druk; druk met werken, opruimen, boodschappen, kinderen en andere verplichtingen. Dan wordt het steeds belangrijker om soms eens even te stoppen met alles en tijd voor elkaar te nemen. En hier zijn alle ingrediënten aanwezig: een mooie kamer die romantisch aangekleed is, een heerlijke wellness om even bij te komen, een Cadzand strand waar u naar hartelust kunt wandelen, een adembenemende zonsondergang bij het Candlelight diner, de volgende ochtend een ontbijtje op bed... laat u verwennen bij Hotel Noordzee en geniet van uw tijd samen.

  • - 1x ontbijt op bed
  • - een fles champagne op de kamer
  • - Kamer romantisch geaccentueerd

Prijs per pakket: € 81,00

Romantic Moments

Candle light diner

4-gangen Candlelight diner* met een glas champagne. Samen urenlang tafelen, avondvullend dineren bij kaarslicht en onbekommerd genieten.

Per persoon: € 57,00

* Keuzediner exclusief toeslagen

Candle light diner

Ontdek de omgeving

Zin in een unieke beleving? Ontdek de Zeeuwse omgeving dan per solex! U maakt een mooie tocht door de polders en langs de kust. In de avond geniet u van alles wat u onderweg gezien heeft onder het genot van een heerlijk diner.

  • - Dagdeel huur solex
  • - Koffie of thee met appelbol ijs/slagroom
  • -1 x 3-gangen Chef's menu

Prijs per persoon: € 75,00

Ontdek de omgeving

Picknickmand

Ga op zoek naar het mooiste picknickplekje in Zeeuws-Vlaanderen. Wij zorgen voor een lekker gevulde picknickmand.

Per persoon: € 14,50

Picknickmand

Borrelmand

Naast picknicken kunt u ook heerlijk borrelen in de buitenlucht. Deze mand bevat alles wat u nodig heeft. Geniet in de duinen, op het strand of in de polder van een heerlijk glas wijn met bourgondische hapjes.

Per persoon: € 17,50

Borrelmand