X

Lounge

Begint u de morgen graag met een kopje koffie en een krantje? Of wat dacht u 's avonds van een heerlijk Bohemien Aperitief bij het knetterende haardvuur? Probeer dan eens de zachte loungebanken in onze sfeervolle lounge.

Lees meer >

Restaurant (Op reservering)

Door het witte hout, de rieten stoelen en de shutters voor de ramen krijgt u in ons restaurant een echt strandgevoel. Het prachtige weidse uitzicht over de duinen en de zee vanuit het restaurant, de serre en het terras maken dit gevoel helemaal compleet. In de zomer ziet u de zon zelfs in de zee ondergaan vanaf uw tafel, een schitterend tafereel!

Lees meer >

AIRrepublic / AIRcafé (Op reservering)

AIRrepublic is een prachtig nieuw restaurant in de jachthaven van Cadzand. Het is gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de haven. Hier kunt u proeven van de beste producten die Zeeland te bieden heeft. Hierbij is een hoofdrol weggelegd voor vis en schaal- en schelpdieren. De focus ligt daarbij op de klassieke keuken. Denk daarbij aan een overheerlijke klassieke vissoep, gemarineerde mosseltjes, oesters met champagnesaus of kraak verse langoustines.

Lees meer >