X

Gezond en authentiek ontbijten...

Ons ontbijtbuffet staat vol met gezonde en authentieke producten; ambachtelijke kazen en worsten, vers gerookte zalmfilet, ambachtelijk gebakken brood dat u zelf kunt aansnijden, Zeeuwse appel- en perensap, verse stukken fruit, Zeeuwse mosterd... en aan u de lastige taak om te kiezen uit al deze lekkere producten.

Wij hebben bijvoorbeeld ook een grote keuze uit verschillende soorten jam. Op slechts enkele kilometers van Noordzee, Hotel & Spa, staat een bedrijf genaamd de Zoete Polder. Zij hebben een eigen boomgaard, vol met fruitbomen en -planten. Van dit fruit bereiden zij op grootmoeders wijze de meest heerlijke soorten jam. Van gele kiwi tot zwarte kers en van rabarber tot sinaasappel. Met deze bijzondere producten willen wij u graag kennis laten maken. Neem gerust vis onderstaande link een kijkje op hun website.

Lees meer >

Ontbijt op bed

Wilt u uw geliefde verwennen met een romantische verrassing? Dan is het ontbijt op bed een aanrader! U geeft van tevoren bij de receptie aan waar u van houdt en wij zorgen ervoor dat u op de gewenste tijd uitgebreid samen kunt ontbijten op bed!

De kosten voor deze verrassing bedragen eenmalig € 23,00.

Bekijk ook eens ons Romantic moments & Pure passion-arrangement waarbij u ook het ontbijt op bed krijgt aangeboden!

Ontbijt op bed