X

Praktische informatie

Bij het hotel is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig waar u kosteloos uw fiets kunt laten staan. Voor elektrische fietsen is er ook een oplaadpunt aanwezig.

Het is ook mogelijk om een fiets te huren. Daarvoor verwijzen wij u naar Neptunus Tweewielers, gelegen in het centrum van Cadzand-Bad op vijf minuten loopafstand van het hotel. Neem een kijkje op hun website en vindt een fiets die bij u past. Wanneer u de kortingscode Hotelnoordzee501 gebruikt, betaald u geen reserveringskosten!

Ook buiten de openingstijden van Neptunus fietsverhuur is het mogelijk een elektrische fiets te huren in de omgeving. Op verschillende locaties is er een fietshub waar u met een app op uw smartphone een fiets kunt huren. Vooraf kunt u al de Movelo app downloaden. De fietsen staan op onderstaande locaties:

Locatie Sluis: Parkeerplaats St. Annastraat, St. Annastraat, Sluis

Locatie Breskens: Veerhaven, Breskens

Locatie Nieuwvliet-Bad: Parking Nieuwvliet, Zeedijk 9, Nieuwvliet-Bad

Locatie Cadzand: Parkeerplaats Duinplein, T.h.v Leeuwerikenlaan 1, Cadzand-Bad

Lees meer >

Honden

Met de hond is het natuurlijk ook heerlijk vertoeven aan het strand. Waar maakt u uw hond gelukkiger mee dan hem de ruimte te geven om te rennen en spelen op het strand, in de zee en in de duinen. Bekijk op welke kamers het mogelijk is een hond mee te nemen.

Lees meer >

Fietsarrangement

Voor de fietsliefhebbers bieden wij natuurlijk ook een fietsarrangement aan! Iets voor u?

Lees meer >

Actief op het strand

Voor activiteiten en spellen op en rond het strand, raden wij u Moio Beach aan, een strandtent op slechts een steenworp afstand van het hotel. U kunt het zo gek niet bedenken; van brandingraften tot beach tsjoek en van kitesurfen tot het typische Zeeuws-Vlaamse volksspel ‘klootschieten’ … alles is mogelijk! Een absolute aanrader als u een lekkere actieve middag op het strand wilt doorbrengen.

Lees meer >

Cadzandsports

Heb je altijd al willen leren kitesurfen? Of nieuwsgierig of kitesurfen iets voor jou is? Of ben je misschien al een gevorderde kiter maar wil je graag nog wat bijleren! Wij helpen je graag op weg, van beginnende kiter tot gevorderde kitesurfer, wij zorgen ervoor dat jij keer op keer een stap verder zal komen in jouw kite-carriere!

Wij zijn gecertificeerde IKO (international kiteboard organisation) kitesurf instructeurs, dit betekend dat wij volgens een veilige en leerzame manier jou stap voor stap begeleiden to geheel zelfstandige kiter! Bij ons kan je losse lessen nemen, maar ook een introductiecursus, proefles, een complete cursus, privé lessen, of in tweetal een cusrus kiten nemen.</p.

Iedere les is inclusief al het nodige materiaal, kite, board, wetsuit, trapeze, helm, zwemvest. Onze lessen worden hoofdzakelijk gegeven op het Zwinstrand voor het strand paviljoen De Zeemeeuw in Retranchement. Het strand is gelegen aan Belgisch, Nederlandse grens tussen Knokke en Cadzand-Bad in.

Lees meer >