X

Praktische informatie

Bij het hotel is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig waar u kosteloos uw fiets kunt laten staan. Voor elektrische fietsen is er ook een oplaadpunt aanwezig.

Het is ook mogelijk om een fiets te huren. Daarvoor verwijzen wij u naar Neptunus Tweewielers, gelegen in het centrum van Cadzand-Bad op vijf minuten loopafstand van het hotel. Neem een kijkje op hun website en vindt een fiets die bij u past.

Lees meer >

Honden

Met de hond is het natuurlijk ook heerlijk vertoeven aan het strand. Waar maakt u uw hond gelukkiger mee dan hem de ruimte te geven om te rennen en spelen op het strand, in de zee en in de duinen. Bekijk op welke kamers het mogelijk is een hond mee te nemen.

Lees meer >

Fietsarrangement

Voor de fietsliefhebbers bieden wij natuurlijk ook een fietsarrangement aan! Iets voor u?

Fietsarrangement

Actief op het strand

Voor activiteiten en spellen op en rond het strand, raden wij u Moio Beach aan, een strandtent op slechts een steenworp afstand van het hotel. U kunt het zo gek niet bedenken; van brandingraften tot beach tsjoek en van kitesurfen tot het typische Zeeuws-Vlaamse volksspel ‘klootschieten’ … alles is mogelijk! Een absolute aanrader als u een lekkere actieve middag op het strand wilt doorbrengen.

Lees meer >

Segway Tour

De Segway is sinds kort bij ons te huur. Wekelijks kunt u op woensdagavond een rit maken op de Segway onder deskundige begeleiding. Voor u vertrekt krijgt u uitvoerige uitleg over het gebruik van de Segway en wordt u geleerd wat u wel en niet moet doen om een leuke en veilige rit te maken. Zodra u het gebruik onder de knie heeft kunt u samen met de gids op pad. U hoeft niet te kunnen balanceren om op de Segway te staan. De rit van 1,5 uur is exclusief voor gasten van hotel Noordzee en start en begint vanaf hier. De prijs is € 39,- inclusief uitleg en begeleiding. U kunt zich aanmelden bij de receptie!

Lees meer >

Cadzandsports

Heb je altijd al willen leren kitesurfen? Of nieuwsgierig of kitesurfen iets voor jou is? Of ben je misschien al een gevorderde kiter maar wil je graag nog wat bijleren! Wij helpen je graag op weg, van beginnende kiter tot gevorderde kitesurfer, wij zorgen ervoor dat jij keer op keer een stap verder zal komen in jouw kite-carriere!

Wij zijn gecertificeerde IKO (international kiteboard organisation) kitesurf instructeurs, dit betekend dat wij volgens een veilige en leerzame manier jou stap voor stap begeleiden to geheel zelfstandige kiter! Bij ons kan je losse lessen nemen, maar ook een introductiecursus, proefles, een complete cursus, privé lessen, of in tweetal een cusrus kiten nemen.Iedere les is inclusief al het nodige materiaal, kite, board, wetsuit, trapeze, helm, zwemvest. Onze lessen worden hoofdzakelijk gegeven op het Zwinstrand voor het strand paviljoen De Zeemeeuw in Retranchement. Het strand is gelegen aan Belgisch, Nederlandse grens tussen Knokke en Cadzand-Bad in.

Lees meer >

Wij zijn gesloten van 6 Januari t/m 6 Februari, tijdens deze periode is de receptie bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00uur.