X

Air Republic

We hebben nu een 2e restaurant geopend, waar we er alles aan gedaan hebben om de gast een heel bijzondere avond te bezorgen. Het restaurant is gebouwd boven de jachthaven, aan de ene kant kijk je over het strand tot aan Knokke. Aan de andere kant kijk je over zee, en zie je aan de overkant Walcheren liggen, voor ons, het mooiste plekje van Cadzand. De hele aankleding, en het werkelijk schitterende uitzicht vinden wij heel bijzonder, al bij binnenkomst voel je direct de speciale atmosfeer. In het restaurant kun je op een speciale manier kennis maken met de bijzondere producten die Zeeland heeft. We werken met een hout gestookte oven, en met een grill op houtskool. We doen geen concessies aan de smaak, alles moet top zijn. Wat we verder erg belangrijk vinden is dat er een leuke ongedwongen sfeer hangt. We liggen aan het strand, en dat sfeertje merk je ook, lekker muziekje, heerlijk eten, mooie cocktails, en vooral leuke mensen. Dus als u een heel speciale avond wilt beleven, kunt u nu bij ons terecht in ons restaurant Air republic.

Ons restaurant Air Republic is van vrijdag tot en met dinsdag geopend voor lunch en diner. We verwelkomen u graag van 12.00u – 15.00u en van 18.00u tot 23.00u.

AIRcafé is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend van 11.00u tot 22.00u. In het laagseizoen zijn wij van vrijdag tot en met dinsdag geopend van 11.00u tot 18.00u.

Lees meer >

Sterren in België

Cadzand-Bad ligt op de grens met België. In de provincie West-Vlaanderen op maximaal 35 kilometer van Cadzand-Bad, liggen nog eens een tiental sterrenrestaurants. Onder andere in Brugge, Knokke en Damme kunt u op het hoogste niveau dineren in de restaurants, bekroond met één, twee of drie Michelinsterren.

Sterren in België

Lieve gast,

Na lang nadenken hebben we toch besloten om vanaf vandaag, 19 december, onze grote sluiting al te starten!
We zien het maar als een vervroegde vakantie voor ons team. We hebben een onvergetelijk seizoen gedraaid, genoten van jullie aanwezigheid en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in ons.

We kijken ook nu al ontzettend uit naar het moment dat we u weer mogen verwelkomen na 11 februari 2022!

We gaan er vanaf volgend jaar gewoon weer een knallend seizoen van maken 😊

Blijf gezond!

Hele lieve groeten,

Familie Faas en de rest van het Noordzee-Team
—————————

Lieber Gast,

Nach reiflicher Überlegung haben wir beschlossen, unsere große Schließung bereits ab heute, dem 19. Dezember, zu beginnen!
Wir sehen es als einen vorgezogenen Urlaub für unser Team. Wir hatten eine unvergessliche Saison, haben Ihre Anwesenheit genossen und sind sehr dankbar für Ihr Vertrauen in uns.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie nach dem 11. Februar 2022 wieder begrüßen zu dürfen!

Wir werden nächstes Jahr wieder eine tolle Saison erleben 😊.

Bleiben Sie gesund!

Mit freundlichen Grüßen,

Familie Faas und der Rest des Noordzee-Team

—————————

Cher invité,

Après mûre réflexion, nous avons décidé de commencer notre grande fermeture dès aujourd’hui, 19 décembre !
Nous voyons cela comme des vacances anticipées pour notre équipe. Nous avons vécu une saison inoubliable, nous avons apprécié votre présence et nous sommes très reconnaissants de la confiance que vous nous avez accordée.

Nous nous réjouissons déjà de vous accueillir à nouveau après le 11 février 2022 !

Nous allons faire en sorte que ce soit une autre saison fracassante à partir de l’année prochaine 😊.

Restez en bonne santé !

Meilleures salutations,

La famille Faas et le reste de l’équipe de la Noordzee

—————————

Dear guest,

After much consideration, we have decided to start our big closure already from today, 19 December!
We see it as an early holiday for our team. We have had an unforgettable season, enjoyed your presence and are very grateful for your trust in us.

We are already looking forward to welcoming you back after 11 February 2022!

We are going to make it another smashing season starting next year 😊

Stay healthy!

Best regards,

Faas family and the rest of the Noordzee Team