X

Air Republic

We hebben nu een 2e restaurant geopend, waar we er alles aan gedaan hebben om de gast een heel bijzondere avond te bezorgen. Het restaurant is gebouwd boven de jachthaven, aan de ene kant kijk je over het strand tot aan Knokke. Aan de andere kant kijk je over zee, en zie je aan de overkant Walcheren liggen, voor ons, het mooiste plekje van Cadzand. De hele aankleding, en het werkelijk schitterende uitzicht vinden wij heel bijzonder, al bij binnenkomst voel je direct de speciale atmosfeer. In het restaurant kun je op een speciale manier kennis maken met de bijzondere producten die Zeeland heeft. We werken met een hout gestookte oven, en met een grill op houtskool. We doen geen concessies aan de smaak, alles moet top zijn. Wat we verder erg belangrijk vinden is dat er een leuke ongedwongen sfeer hangt. We liggen aan het strand, en dat sfeertje merk je ook, lekker muziekje, heerlijk eten, mooie cocktails, en vooral leuke mensen. Dus als u een heel speciale avond wilt beleven, kunt u nu bij ons terecht in ons restaurant Air republic.

Ons restaurant Air Republic is van vrijdag tot en met dinsdag geopend voor lunch en diner. We verwelkomen u graag van 12.00u – 15.00u en van 18.00u tot 23.00u.

AIRcafé is in het hoogseizoen zeven dagen per week geopend van 11.00u tot 22.00u. In het laagseizoen zijn wij van vrijdag tot en met dinsdag geopend van 11.00u tot 18.00u.

Lees meer >

Sterren in België

Cadzand-Bad ligt op de grens met België. In de provincie West-Vlaanderen op maximaal 35 kilometer van Cadzand-Bad, liggen nog eens een tiental sterrenrestaurants. Onder andere in Brugge, Knokke en Damme kunt u op het hoogste niveau dineren in de restaurants, bekroond met één, twee of drie Michelinsterren.

Sterren in België