X

Terraskamer

Maak uw strandgevoel compleet in de Terraskamer! Heerlijk vanuit uw 'New England' stijl kamer uw eigen terrasje op met ligstoelen.

Lees meer >

Duinkamer

Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Duinkamer. Vanaf uw eigen balkon kunt u de zilte zeelucht opsnuiven.

Lees meer >

Bondi Beach

Waan u in de zomerse strandsfeer met de Bondi Beach kamer. Geniet van uw prachtige zicht op de duinen vanaf uw balkon met ligstoelen!

Lees meer >

South Beach

De South Beach kamer op de bovenste verdieping heeft een verbazingwekkend uitzicht! Waan u in een ontspannende sfeer met uitzicht op zee.

Lees meer >

Long Island Junior Suite

Het is heerlijk vertoeven in deze riante suite! Geniet van het prachtige zijdelingse uitzicht op de duinen en de zee.

Lees meer >

Sea Breeze Junior Suite

Beleef romantische sfeer van deze suite. Een weekendje weg met uw geliefde was nog nooit zo romantisch in deze ruime suite met uitzicht op het prachtige Cadzand.

Lees meer >

Harbour Island Suite of Hampton Bay Suite

De Harbour Island Suite is ingericht in de maritieme stijl met donker houten meubels, terwijl de Hampton Bay Suite in de lichte New England stijl is ingericht. Ongestoord genieten op het ruime balkon met zijdelings uitzicht op de zee.

Lees meer >

Torenkamer

Unieke kamer in de toren van het hotel. Een unieke plek waar u een schitterend uitzicht heeft over de duinen, de zee en het land. Gegarandeerd een onvergetelijk verblijf.

Lees meer >

Mastersuite

Met recht kan gezegd worden dat dit de Mastersuite is. Deze uiterst ruime kamer met prachtig frontaal zicht op de zee is de ultieme belevenis die u nooit zal vergeten!

Lees meer >

Sunset Room

The Collection op de bovenste verdieping heeft een verbazingwekkend uitzicht! Waan u in een ontspannende sfeer met uitzicht op zee.

Lees meer >

Pure Nature Suite

Waan u in een ontspannende sfeer met uitzicht op zee.

Lees meer >

Droomsuite

Met recht kan gezegd worden dat dit een Droomsuite is. Deze uiterst ruime kamer met prachtig frontaal zicht op de zee is de ultieme belevenis die u nooit zal vergeten!

Lees meer >