X

Zeeuwse beleving pakketten

Even samen ertussenuit, ontsnappen aan de hectiek van alle dag en alle aandacht voor elkaar. Met dit zeeuwse beleving verwenpakket zorgen wij ervoor dat jullie verblijf uit ultieme ontspanning zal bestaan. Deze pakketten zijn alleen beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Lees meer >

A Bohemien Start

Wanneer jullie bij ons in het mooie Cadzand aankomen is het heerlijk om meteen aan jullie vakantie te kunnen beginnen. Meteen de rest van de wereld achter laten en bij ons in het restaurant samen starten aan jullie heerlijke verblijf.

Lees meer >

Time to be Romantic

Wil je je geliefde verwennen met een romantische verrassing of ben je gewoon toe aan even geen huishouden, boodschappen doen en alle andere verplichtingen? Geef jezelf en je geliefde wat rust, jullie verdienen het!

Lees meer >

Be active

Komen jullie speciaal naar ons toe om te fietsen? Wij zorgen voor alles! De elektrische fiets staat namelijk al klaar voor jullie op de dag dat jullie willen gaan fietsen en we geven jullie een goed gevuld lunchpakket voor onderweg mee.

Lees meer >

Enjoy and Relax

Ons Enjoy and Relax pakket biedt jullie al het gemak om meteen te genieten van onze wellness faciliteiten. Jullie hoeven van thuis uit niets speciaals mee te nemen, zodra jullie bij ons zijn zorgen wij voor alles.

Lees meer >

Let’s Celebrate your birthday!

Een verjaardag, gelegenheid? Wij helpen graag om het nog een nét een beetje leuker te maken! Want hoe leuk is het om in een vrolijk versierde kamer aan te komen

Lees meer >

Let’s Celebrate your anniversary!

Een trouwdag, jubileum of wat anders romantisch te vieren? Wij helpen graag om het nog nét een beetje leuker te maken. De kamer wordt romantisch geaccentueerd, we zorgen voor een glaasje cava en chocolade. Zo wordt jullie verblijf er eentje om nooit te vergeten!

Lees meer >

Kerst

De kerstdagen zijn altijd een speciale tijd van het jaar. Zodra de zomer geweest is gaan we langzaam uitkijken naar de feestdagen. Het is heerlijk om deze dagen door te brengen met je geliefde, je familie of je vrienden. Bij Hotel Noordzee maken we er ieder jaar iets speciaals van.

Lees meer >

New Years Eve

De laatste dag van het jaar is een dag om nooit te vergeten. Haal samen herinneringen op aan het afgelopen jaar en kijk alvast uit naar het jaar wat komen gaat.

Lees meer >