X

AIRrepublic – arrangement

Eén avond geniet u in ons restaurant AIRrepublic, bekroond met een michelenster, van een overheerlijk 3-gangenmenu. Het restaurant AIRrepublic is gebouwd boven de jachthaven, aan de ene kant kijk je uit over het strand tot aan Knokke.

Lees meer >

Vier de liefde – arrangement

Wil je je geliefde verwennen met een romantische verrassing of ben je gewoon toe aan even geen huishouden, boodschappen doen en alle andere verplichtingen? Geef jezelf en je geliefde wat rust, jullie verdienen het!

Lees meer >

Samen relaxen – arrangement

Even samen ertussenuit, ontsnappen aan de hectiek van alle dag en alle aandacht voor elkaar. Met dit samen relaxen verwenpakket zorgen wij ervoor dat jullie verblijf uit ultieme ontspanning zal bestaan.

Lees meer >

Culinair genieten

Om jullie verblijf culinair helemaal compleet te maken heeft onze chef kok een uitgebreid menu voor jullie samen gesteld. Met alleen de beste en meest verse ingrediënten neemt hij u mee tijdens een ultieme smaakbeleving.

Lees meer >

A Bohemien Start

Wanneer jullie bij ons in het mooie Cadzand aankomen is het heerlijk om meteen aan jullie vakantie te kunnen beginnen. Meteen de rest van de wereld achter laten en bij ons in het restaurant samen starten aan jullie heerlijke verblijf.

Lees meer >

Let’s Celebrate

Een verjaardag, jubileum of een andere leuke gelegenheid? Wij helpen graag om het nog een nét een beetje leuker te maken! Want hoe leuk is het om in een vrolijk versierde kamer aan te komen

Lees meer >

Let’s Walk Around

Met dit pakket zorgen wij ervoor dat jullie wandeling aan niets tekort komt. Wij zorgen voor een uitgebreide wandelkaart van de omgeving zodat jullie zeker weten dat jullie de weg weer terug vinden naar ons mooie hotel.

Lees meer >

Be active

Komen jullie speciaal naar ons toe om te fietsen? Wij zorgen voor alles! De elektrische fiets staat namelijk al klaar voor jullie op de dag dat jullie willen gaan fietsen en we geven jullie een goed gevuld lunchpakket voor onderweg mee.

Lees meer >

Enjoy & Relax

Ons Enjoy & Relax pakket biedt jullie al het gemak om meteen te genieten van onze wellness faciliteiten. Jullie hoeven van thuis uit niets speciaals mee te nemen, zodra jullie bij ons zijn zorgen wij voor alles.

Lees meer >

Fruits de mer

Het Fruits de Mer menu is voor de echte visliefhebber. Dit menu vol heerlijk verse schaal- en schelpdieren sluit perfect aan bij jullie verblijf aan de Zeeuwse kust.

Lees meer >

Christmass Party

De kerstdagen zijn altijd een speciale tijd van het jaar. Zodra de zomer geweest is gaan we langzaam uitkijken naar de feestdagen. Het is heerlijk om deze dagen door te brengen met je geliefde, je familie of je vrienden. Bij Hotel Noordzee maken we er ieder jaar iets speciaals van.

Lees meer >

New Years Eve

De laatste dag van het jaar is een dag om nooit te vergeten. Haal samen herinneringen op aan het afgelopen jaar en kijk alvast uit naar het jaar wat komen gaat.

Lees meer >

Lunch / Borrelpakket

Wilt u lekker in de omgeving gaan fietsen? Misschien is dit lunchpakket of borrelpakket dan wel de ideale oplossing voor onderweg?

Lees meer >

Losse pakketten

Laat u verwennen met een extra verwenpakket. Niet een heel arrangement, ook niet alleen een overnachting met ontbijt, maar net een beetje extra genieten van uw verblijf bij Noordzee, Hotel & Spa.

Lees meer >

Lieve gast,

Na lang nadenken hebben we toch besloten om vanaf vandaag, 19 december, onze grote sluiting al te starten!
We zien het maar als een vervroegde vakantie voor ons team. We hebben een onvergetelijk seizoen gedraaid, genoten van jullie aanwezigheid en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in ons.

We kijken ook nu al ontzettend uit naar het moment dat we u weer mogen verwelkomen na 11 februari 2022!

We gaan er vanaf volgend jaar gewoon weer een knallend seizoen van maken 😊

Blijf gezond!

Hele lieve groeten,

Familie Faas en de rest van het Noordzee-Team
—————————

Lieber Gast,

Nach reiflicher Überlegung haben wir beschlossen, unsere große Schließung bereits ab heute, dem 19. Dezember, zu beginnen!
Wir sehen es als einen vorgezogenen Urlaub für unser Team. Wir hatten eine unvergessliche Saison, haben Ihre Anwesenheit genossen und sind sehr dankbar für Ihr Vertrauen in uns.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie nach dem 11. Februar 2022 wieder begrüßen zu dürfen!

Wir werden nächstes Jahr wieder eine tolle Saison erleben 😊.

Bleiben Sie gesund!

Mit freundlichen Grüßen,

Familie Faas und der Rest des Noordzee-Team

—————————

Cher invité,

Après mûre réflexion, nous avons décidé de commencer notre grande fermeture dès aujourd’hui, 19 décembre !
Nous voyons cela comme des vacances anticipées pour notre équipe. Nous avons vécu une saison inoubliable, nous avons apprécié votre présence et nous sommes très reconnaissants de la confiance que vous nous avez accordée.

Nous nous réjouissons déjà de vous accueillir à nouveau après le 11 février 2022 !

Nous allons faire en sorte que ce soit une autre saison fracassante à partir de l’année prochaine 😊.

Restez en bonne santé !

Meilleures salutations,

La famille Faas et le reste de l’équipe de la Noordzee

—————————

Dear guest,

After much consideration, we have decided to start our big closure already from today, 19 December!
We see it as an early holiday for our team. We have had an unforgettable season, enjoyed your presence and are very grateful for your trust in us.

We are already looking forward to welcoming you back after 11 February 2022!

We are going to make it another smashing season starting next year 😊

Stay healthy!

Best regards,

Faas family and the rest of the Noordzee Team