X

Private Spa

Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen, maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna, of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed...

Lees meer >

Wereldse belevingen

Verwen uzelf eens lekker met een van onze massages of andere lichaamsbehandelingen. Na een lichaamsbehandeling bij Hotel Noordzee kunt u er weer fris tegenaan!

Lees meer >

Gezichtsbehandelingen

Laat uw gezicht weer stralen als nooit te voren met een van onze overheerlijke gezichtbehandelingen. Bekijk het hier het aanbod, en kijk welke behandeling bij u past!

Lees meer >

Zwembad

Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad, gelegen in een boothuis. Rust lekker uit in de ligstoelen naast het zwembad, in de strandstoelen of in de loungeset op het zonneterras.

Lees meer >

Saunalandschap

Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Lees meer >

Brochure Spa

In dit spamenu hebben we ons laten inspireren door de vele reizen die we maken. We genieten dan van de behandelingen die op die plek aangeboden worden door locals. Laat u verrassen door alle wonderen van de wereld! Door geuren, muziek en massagetechnieken wordt u meegesleept in de prachtige kleurrijke wereld van India, de parelwitte stranden op de Filippijnen en de rijstvelden in China. Geniet en beleef!

Lees meer >

Promo: The Ultimate Grand Crue Treatment

Nu uw ultieme ANTI-AGING BEHANDELING ervaren! Er was eens een roos…. een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds 1956 de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt bij het streven naar dit ideaal met hoogwaardige cosmetica. De roos neemt een heel bijzondere plaats in deze nieuwe ultieme Anti-aging behandeling voor de veeleisende huid. Exclusieve rozenextracten verwerkt in ampullen, maskers en massageoliën vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis met zichtbaar resultaat.

De behandeling bestaat uit een Reiniging – Vitaliteitscheck – Rozen Enzyme Peeling – Epileren – Dieptereiniging – The Rose ampul – Gelaatsmassage – Grand Cru Roos Masker – Dagverzorging

 • Prijs: van € 107,00
 • Verwentijd: 75 minuten
 • Promo: The Ultimate Grand Crue Treatment

  Promo: Grand Cru Ampullenkuur

  Verleng het resultaat van uw Grand Cru Treatment met een ampullenkuur. Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor de bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen samen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.

 • Indien u een ULTIEME GRAND CRU BEHANDELING boekt en een ampullenkuur aanschaft ontvangt u 20% promokorting op het totaalbedrag.
 • U betaald € 125,50 i.p.v. € 156,90
 • Promo: Grand Cru Ampullenkuur

  Spa & Wellness medewerkers

  Houdt u er rekening mee dat er op bepaalde dagen enkel 1 medewerker aanwezig is in de spa, de behandelingen zullen daarom na elkaar plaatsvinden. Tijdelijk is het niet mogelijk op een behandeling te boeken op woensdag en zondag.

  Spa & Wellness medewerkers

  Behandelingen

  Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons nieuwe spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen. En we bieden voor ieder wat wils! Heerlijke verwennerij voor uw gezicht, ontspannende massages maar ook behandelingen waarmee u een unieke beleving rijker wordt.... Laat u verwennen, u verdient het.

  Lees meer >

  Vanaf 7 januari 2019 tot 8 februari 2019 zijn wij gesloten i.v.m. onze jaarlijkse grote sluiting.
  We zijn in deze periode telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00uur en 15.00uur.