X

Private Spa

Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen, maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna, of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed...

Lees meer >

Saunalandschap

Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Lees meer >

Zwembad

Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad, gelegen in een boothuis. Rust lekker uit in de ligstoelen naast het zwembad, in de strandstoelen of in de loungeset op het zonneterras.

Lees meer >

Promo: It's better together!

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat. Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader, moeder, zoon of dochter een duo massage. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeute. Je kunt beide kiezen uit een ontspanningsmassage of een dieptemassage van 50 minuten.

Deze aanbieding kan enkel geboekt worden op vrijdag, zaterdag of zondag

 • Prijs: van € 134,- nu voor slechts € 120,00
 • Verwentijd: 50 minuten
 • Promo: It's better together!

  Promo: O.P.I. Gelcolor!

  Sinds kort kunt u in ons hotel ook terecht voor gellak. Uw handen en nagels worden heerlijk verzorgd en vertroeteld en gelakt met een prachtige gelcolor die tot wel 2 weken blijft zitten.Deze spamanicure bestaat uit een peeling, het verzorgen van de nagelriemen, vijlen, aanbrengen handcrème en lakken met een gelcolor.

 • Prijs: € 45,00
 • Verwentijd: 50 minuten
 • N.B. Deze behandeling voeren wij alleen uit op nagels zonder gellak. Mocht u al gellak op uw nagels hebben van O.P.I., dan kunnen wij deze wel verwijderen en een mooi nieuw kleurtje aanbrengen.

  O.P.I. gellak verwijderen

 • Prijs: € 10,00
 • Duur: 15 minuten
 • Promo: O.P.I. Gelcolor!

  Spa & Wellness medewerkers

  Houdt u er rekening mee dat er op bepaalde dagen enkel 1 medewerker aanwezig is in de spa, de behandelingen zullen daarom na elkaar plaatsvinden.

  Spa & Wellness medewerkers

  Behandelingen

  Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons nieuwe spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen. En we bieden voor ieder wat wils! Heerlijke verwennerij voor uw gezicht, ontspannende massages maar ook behandelingen waarmee u een unieke beleving rijker wordt.... Laat u verwennen, u verdient het.

  Lees meer >