X

Private Spa

Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen, maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna, of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed...

Lees meer >

Zwembad

Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad, gelegen in een boothuis. Rust lekker uit in de ligstoelen naast het zwembad, in de strandstoelen of in de loungeset op het zonneterras.

Lees meer >

Saunalandschap

Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Lees meer >

Promo: Summer Hammam

Maak uw huid helemaal summer proof met onze hammam behandeling. Tijdens de behandeling in onze Privé Spa wordt uw huid gereinigd met zwarte zeep, gescrubd met een Kessa handschoen en komt u volledig tot rust tijden de Rasul pakking. Na de behandeling is uw huid klaar om mooi egaal bruin te worden op het strand.

Deze aanbieding kan als enkele behandling, maar ook als duobehandeling geboekt worden.

 • Prijs: van € 60,-
 • Verwentijd: 50 minuten
 • Promo: Summer Hammam

  Promo: O.P.I. Gelcolor!

  Sinds kort kunt u in ons hotel ook terecht voor gellak. Uw handen en nagels worden heerlijk verzorgd en vertroeteld en gelakt met een prachtige gelcolor die tot wel 2 weken blijft zitten.Deze spamanicure bestaat uit een peeling, het verzorgen van de nagelriemen, vijlen, aanbrengen handcrème en lakken met een gelcolor.

 • Prijs: € 45,00
 • Verwentijd: 50 minuten
 • N.B. Deze behandeling voeren wij alleen uit op nagels zonder gellak. Mocht u al gellak op uw nagels hebben van O.P.I., dan kunnen wij deze wel verwijderen en een mooi nieuw kleurtje aanbrengen.

  O.P.I. gellak verwijderen

 • Prijs: € 10,00
 • Duur: 15 minuten
 • Promo: O.P.I. Gelcolor!

  Spa & Wellness medewerkers

  Houdt u er rekening mee dat er op bepaalde dagen enkel 1 medewerker aanwezig is in de spa, de behandelingen zullen daarom na elkaar plaatsvinden.

  Spa & Wellness medewerkers

  Behandelingen

  Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons nieuwe spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen. En we bieden voor ieder wat wils! Heerlijke verwennerij voor uw gezicht, ontspannende massages maar ook behandelingen waarmee u een unieke beleving rijker wordt.... Laat u verwennen, u verdient het.

  Lees meer >