X

Private Spa

Geniet van uw eigen oase in onze wellness. Laat het tweepersoons kiezelbad vollopen, maak gebruik van het stoombad of de infrarood sauna, of geniet van lekker vers fruit op het warme waterbed...

Lees meer >

Wereldse belevingen

Verwen uzelf eens lekker met een van onze massages of andere lichaamsbehandelingen. Na een lichaamsbehandeling bij Hotel Noordzee kunt u er weer fris tegenaan!

Lees meer >

Gezichtsbehandelingen

Laat uw gezicht weer stralen als nooit te voren met een van onze overheerlijke gezichtbehandelingen. Bekijk het hier het aanbod, en kijk welke behandeling bij u past!

Lees meer >

Zwembad

Uw dag beginnen met een paar verfrissende baantjes? Dat is mogelijk in ons zwembad, gelegen in een boothuis. Rust lekker uit in de ligstoelen naast het zwembad, in de strandstoelen of in de loungeset op het zonneterras.

Lees meer >

Saunalandschap

Laat alle zorgen verdwijnen in ons saunalandschap. Sluit de dag na een lange strandwandeling af met een warme sauna en koel af in de koude belevingsdouche. Lees een boek op de warme ligbanken en uw lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Lees meer >

Brochure Spa

In dit spamenu hebben we ons laten inspireren door de vele reizen die we maken. We genieten dan van de behandelingen die op die plek aangeboden worden door locals. Laat u verrassen door alle wonderen van de wereld! Door geuren, muziek en massagetechnieken wordt u meegesleept in de prachtige kleurrijke wereld van India, de parelwitte stranden op de Filippijnen en de rijstvelden in China. Geniet en beleef!

Lees meer >

Promo: Herfst

In dit seizoen verandert de natuur weer van kleur. Mutsen, sjaals en laarzen worden weer uit de kast getrokken. Tijd om eens heerlijk te genieten:

We beginnen met een bruisbad voor de voeten. Een badje met onder andere patchouli, munt en rozenmarijn. Tijdens het bad doen we ook een scrub van de voeten, heerlijk voor na die lange strandwandeling! We sluiten af met een heerlijke nek- en schoudermassage, met olie op basis van lavendel, munt en limoengras.

 • Verwentijd: 45 minuten
 • Prijs: € 65,00 p.p.
  • Promo: Herfst

   Promo: Zeeuwse beleving

   Zeeland, het stukje Nederland waar de zoute zee een diepe zilte zucht slaakt! De zee is een belangrijke levensbron. Deze behandeling is de perfecte beleving om u in alles onder te dompelen wat de zee te bieden heeft. We vullen het kiezelbad voor u met badwater en vers zeewier. Zeewier staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen. Daarna volgt een lichaamsscrub op basis van zeewier en zand en een ontspannende rugmassage met zeewier olie. We sluiten de behandeling af met een heerlijke alcoholvrije cocktail op basis van de Zeeuwse Appelaere.

  • Verwentijd: 75 minuten
  • Prijs: € 100,00 p.p.
   • Promo: Zeeuwse beleving

    Promo: Zeeuwse Private Spa

    Geniet van elkaar in de Private Spa. Wij zorgen voor heerlijk fris water een mandje met vers fruit. We vullen het kiezelbad voor u met badwater en vers zeewier. Zeewier staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen. Verder kunt u in deze ruimte genieten van de ruime regendouche, infra rood sauna, stoombad en heerlijk warm waterbed. Wilt u deze behandeling uitbreiden met een rugmassage met zeewier olie, dan kan dat uiteraard.

   • Verwentijd: 120 minuten inclusief zeewierbad
   • Prijs: € 100,00 p.p.
    • Verwentijd: 120 minuten inclusief rugmassage 25 minuten met zeewier olie en zeewierbad
    • Prijs: € 135,00 p.p.
     • Promo: Zeeuwse Private Spa

      Behandelingen

      Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen. En we bieden voor ieder wat wils! Heerlijke verwennerij voor uw gezicht, ontspannende massages maar ook behandelingen waarmee u een unieke beleving rijker wordt.... Laat u verwennen, u verdient het.

      Lees meer >

      Lieve gast,

      Na lang nadenken hebben we toch besloten om vanaf vandaag, 19 december, onze grote sluiting al te starten!
      We zien het maar als een vervroegde vakantie voor ons team. We hebben een onvergetelijk seizoen gedraaid, genoten van jullie aanwezigheid en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in ons.

      We kijken ook nu al ontzettend uit naar het moment dat we u weer mogen verwelkomen na 11 februari 2022!

      We gaan er vanaf volgend jaar gewoon weer een knallend seizoen van maken 😊

      Blijf gezond!

      Hele lieve groeten,

      Familie Faas en de rest van het Noordzee-Team
      —————————

      Lieber Gast,

      Nach reiflicher Überlegung haben wir beschlossen, unsere große Schließung bereits ab heute, dem 19. Dezember, zu beginnen!
      Wir sehen es als einen vorgezogenen Urlaub für unser Team. Wir hatten eine unvergessliche Saison, haben Ihre Anwesenheit genossen und sind sehr dankbar für Ihr Vertrauen in uns.

      Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie nach dem 11. Februar 2022 wieder begrüßen zu dürfen!

      Wir werden nächstes Jahr wieder eine tolle Saison erleben 😊.

      Bleiben Sie gesund!

      Mit freundlichen Grüßen,

      Familie Faas und der Rest des Noordzee-Team

      —————————

      Cher invité,

      Après mûre réflexion, nous avons décidé de commencer notre grande fermeture dès aujourd’hui, 19 décembre !
      Nous voyons cela comme des vacances anticipées pour notre équipe. Nous avons vécu une saison inoubliable, nous avons apprécié votre présence et nous sommes très reconnaissants de la confiance que vous nous avez accordée.

      Nous nous réjouissons déjà de vous accueillir à nouveau après le 11 février 2022 !

      Nous allons faire en sorte que ce soit une autre saison fracassante à partir de l’année prochaine 😊.

      Restez en bonne santé !

      Meilleures salutations,

      La famille Faas et le reste de l’équipe de la Noordzee

      —————————

      Dear guest,

      After much consideration, we have decided to start our big closure already from today, 19 December!
      We see it as an early holiday for our team. We have had an unforgettable season, enjoyed your presence and are very grateful for your trust in us.

      We are already looking forward to welcoming you back after 11 February 2022!

      We are going to make it another smashing season starting next year 😊

      Stay healthy!

      Best regards,

      Faas family and the rest of the Noordzee Team