X

Lichaamsbehandelingen

Verwen uzelf eens lekker met een van onze massages of andere lichaamsbehandelingen. Na een lichaamsbehandeling bij Hotel Noordzee kunt u er weer fris tegenaan!

Lees meer >

Gezichtsbehandelingen

Laat uw gezicht weer stralen als nooit te voren met een van onze overheerlijke gezichtbehandelingen. Bekijk het hier het aanbod, en kijk welke behandeling bij u past!

Lees meer >

Private Spa Behandelingen

Geniet van een van onze behandelingen in de Private Spa. Hierbij heeft u de spa even helemaal voor uzelf! Een geweldige belevenis.

Lees meer >

Hello Goodbye

Fris van uw dag genieten

Bij alle behandelingen verwelkomen onze medewerkers u in de spa met een zogenaamd Hello-ritueel. Op die manier willen zij u even losmaken van alledag en ervoor zorgen dat u in een diepe staat van ontspanning komt voordat de behandeling begint. Zo kunt u optimaal van de behandeling genieten. Aan het einde van de behandeling doen we het omgekeerde met het Goodbye-ritueel: u komt weer langzaam uit de ontspanningsmodus en bent weer helemaal fris om van uw dag aan zee te genieten.

Hello Goodbye

Producten

Maak kennis met onze producten

In onze spa bieden we verschillende behandelingen aan. Het merendeel bestaat uit klassieke behandelingen met een Noordzee-tintje. Hiervoor gebruiken wij de producten van Babor, een vooraanstaand Duits cosmeticabedrijf. In de eigen laboratoria wordt continu gewerkt aan de verbetering van producten en behandelingen. Ook gerenommeerde universiteiten en andere wetenschappelijke instituten en massagespecialisten garanderen dat de effecten van de Babor producten en behandelingen op het hoogste niveau werkzaam zijn voor de huid.

Voor alle Zeeuwse behandelingen worden producten gebruikt van Z Life Cosmetics. Dit bedrijf uit Domburg is een innovatief cosmeticamerk dat op basis van pure Zeeuwse grondstoffen een bijzondere productlijn heeft ontwikkeld. De Zeeuwse grondstoffen, zoals lamsoren en zeekraal, mosselschelpen, oester DNA, herderstasje en akkerpaardenstaart hebben een bewezen krachtige antibacteriƫle, beschermende en huidherstellende werking. Het is een geweldige beleving om de behandelingen mee te maken met producten die hier in deze omgeving groeien.

Producten