X

Mini gezichtsbehandeling beauty flirt

Voor een stralende huid

In korte tijd wordt uw huid weer helemaal gevoed en maakt u tegelijkertijd kennis met de mooie producten van Babor. Een speciaal éclat ampul zorgt voor een liftende werking en een gezonde uitstraling.

  • Verwentijd 25 minuten: € 38,00 p.p.
Mini gezichtsbehandeling beauty flirt

Gezichtsbehandeling classic

Laat uw gezicht weer stralen

Tijdens deze gezichtsbehandeling nemen wij de tijd voor uw gezicht. Onzuiverheden worden verwijderd en bovenop de basisbehandeling krijgt uw huid een mini crash met hydra-ampullen en een heerlijk extra masker dat de doorbloeding stimuleert.

  • Verwentijd 50 minuten: € 65,00 p.p.
Gezichtsbehandeling classic

Gezichtsbehandeling premium

Voor een langdurige jongere uitstraling

Deze luxe verzorging zorgt voor een langdurige jeugdige schoonheid; voor langere tijd kunt u heerlijk genieten van een jongere uitstraling. De producten werken intensief verstrakkend en hydraterend en zorgen voor een onmiddellijk zichtbare liftende werking. Bovenop de basis worden onzuiverheden weggehaald. Met een liftende oogcrème, een liftend masker en een speciaal masker voor het decolleté kunt u weer stralend van de rest van uw verblijf genieten.

  • Verwentijd 80 minuten: € 105,00 p.p.
Gezichtsbehandeling premium

Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor haar’

Voor een frisse uitstraling en satijnachtige gladheid

Deze Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor haar’ geeft uw huid een frisse uitstraling met een satijnachtige gladheid. We beginnen met het reinigen van de huid en een masserende Zeeuwse scrub om dode huidcellen te verwijderen. Hierna brengen we een serum aan en volgt de gelaatsmassage.

Dan is het tijd voor het kleimasker. Om de ontspanning compleet te maken, krijgt u tijdens het masker een massage van handen en onderarmen met babbelaar massageolie. We sluiten de behandeling af met een zeewiercrème om de huid te herstellen en de cel vernieuwing te stimuleren. Voordat u weggaat, krijgt u nog een Zeeuwse zoen! Een lippenbalsem om de lippen goed te voeden en extra te beschermen tegen de invloed van de zee.

  • Verwentijd 80 minuten: € 93,00 p.p.
Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor haar’

Sea Creation

Onze grote trots!

Met trots presenteren wij u de Sea Creation, een luxueuze en unieke gelaatsbehandeling met een prachtig resultaat. Tijdens deze behandeling worden werkstoffen gebruikt uit ’s werelds diepste oceanen. De magische oerkrachten van de diepzee zorgen voor een innerlijke balans, heerlijke lichtheid en via de geactiveerde energiesystemen voor een stralende schoonheid van binnen en van buiten. De energie in uw huid wordt geoptimaliseerd en dit, in combinatie met thermoactieve celbescherming, zorgt ervoor dat u er zeker vijf jaar jonger uitziet.

Bij onze Sea Creation starten we met een ontspannende nek- en schoudermassage. Met een tijgerschelp wordt een hooggeconcentreerd serum aangebracht, gevolgd door een doorbloedingsmasker. Het gezicht en de armen krijgen een enzymenpeeling en terwijl uw armen worden gemasseerd wordt het intensief werkende Sea Creation masker aangebracht. Vervolgens masseren we een exclusieve crème in met warme obsedianen (vulkanisch glas) en verkoelende koraalstenen. Het masker dat we aansluitend aanbrengen laat uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Tot slot wordt er een afsluitende verzorging aangebracht.

  • Verwentijd 120 minuten: € 200,00 p.p.
Sea Creation

Gentleman’s Facial

Een heerlijke zachte huid voor hem

Speciaal voor de echte mannenhuid bieden we een gezichtsbehandeling op maat: de Gentleman’s Facial. We brengen essentiële oliën via warme kompressen aan, waardoor de ruwe mannenhuid zachter wordt. Daarna volgen een diepe reiniging, een energetische peeling en een voedend masker. Ter afsluiting wordt een energiegevende crème aangebracht.

  • Verwentijd 50 minuten: € 67,00 p.p.
Gentleman’s Facial

Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor hem’

Voor een frisse uitstraling

Deze Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor hem’ geeft uw huid een frisse uitstraling en gladheid. We beginnen met het reinigen van de huid en een masserende Zeeuwse scrub om dode huidcellen te verwijderen. Hierna brengen we een serum aan en volgt een gelaatsmassage.

Dan is het tijd voor het kleimasker. Voor de gehele ontspanning krijgt u tijdens het masker een massage van handen en onderarmen met babbelaar massageolie. We sluiten de behandeling af met een zeewiercrème om de huid te herstellen en de celvernieuwing te stimuleren. Voordat u weggaat, krijgt u nog een flesje Zeeuws bier! Dit ter afsluiting van een heerlijke Zeeuwse beleving in onze spa.

  • Verwentijd 80 minuten: € 93,00 p.p.
Zeeuwse anti-ageing gelaats- en halsverzorging ‘voor hem’