X

Ontspanningsmassage

Weg met de stress!

Met deze intensieve lichaamsmassage zorgen we ervoor dat uw spieren zich helemaal kunnen ontspannen en dat alle opgebouwde stress een weg naar buiten vindt. De elementen uit het Westen, het Verre Oosten en Afrika die we gebruiken tijdens de massage, grijpen in op alle zintuigen en zorgen daarmee voor een diepere ontspanning van lichaam en geest.

 • Verwentijd 25 minuten: € 38,00 p.p. (rug, nek, schouders)
 • Verwentijd 50 minuten: € 65,00 p.p. (rug, nek, schouders, achterkant benen)
 • Verwentijd 80 minuten: € 95,00 p.p. (gehele lichaam)
Ontspanningsmassage

Dieptemassage

Kom helemaal tot rust

Binnen onze energieke dieptemassage combineren we oorspronkelijke behandelingsmethoden met eigentijdse technieken. Deze lichaamsmassage laat uw spanning, stress, verkrampingen, blokkades en klachten in bewegelijkheid merkbaar verminderen. We hebben speciale aandacht voor de gebieden rondom de rug en nek. Met onze dieptemassage zorgen we voor een betere doorbloeding in de huid, meer stofwisselingsactiviteit en we bevorderen een goede nachtrust. U krijgt meer energie en u kunt zich soepeler bewegen. En dat laatste is natuurlijk heerlijk in deze mooie omgeving in de duinen en aan het strand!

 • Verwentijd 25 minuten: € 40,00 p.p. (rug, nek, schouders)
 • Verwentijd 50 minuten: € 67,00 p.p. (rug, nek, schouders, achterkant benen)
Dieptemassage

Schelpenmassage

Unieke beleving met een Zeeuws tintje

Met onze schelpenmassage bieden we u een heel bijzondere warmtemassage voor de rug, schouders, nek, armen en het gezicht. U bent misschien bekend met een hotstone massage? Onze schelpenmassage is hier duidelijk op geïnspireerd, maar onderscheidt zich toch ook van de hotstone massage: doordat de schelpen nog gladder zijn dan stenen, zorgt het voor een nog diepere ontspanning.

We verzorgen deze massage met twee schelpen die verwarmd worden door middel van lava-aarde en een speciale gel-activator. Lava-aarde is een soort vulkanische klei, die al honderden jaren van Marokko tot Egypte wordt gebruikt in de hammam. Lava-aarde wordt gedolven in het Atlasgebergte. Deze aarde geeft, in combinatie met de speciale activator, intense warmte af.

We beginnen de behandeling met een rugpeeling met speciaal zeezout. Met een intensieve massage worden daarna spierknopen weggemasseerd. Door het behandelen van drukpunten raakt uw lichaam in een diepe ontspanning. Na afloop voelt u zich uitgerust en vol energie en bent u een unieke ervaring rijker!

Verwentijd 50 minuten: € 75,00 p.p.

Schelpenmassage

Zeeuwse babbelaarmassage

Puur Zeeuws genot

Deze ontspannende massage met de heerlijke geur van Zeeuwse babbelaars bevat een aangename melange van essentiële oliën en plakt niet op uw huid. De basis van deze babbelaar massageolie bestaat uit het beste van de Zeeuwse zilte bodem. De olie is rijk aan magnesium. Deze zuivere en hoog geconcentreerde magnesiumolie dringt direct door in de cellen en heeft daardoor meteen een heilzaam effect. De geur van Zeeuwse babbelaars draagt bij aan een weldadige ontspanning: een puur gevoel van Zeeuws genot op uw huid.

 • Verwentijd 25 minuten: € 38,00 p.p. (rug, nek, schouders)
 • Verwentijd 50 minuten: € 65,00 p.p. (rug, nek, schouders, achterkant benen)
 • Verwentijd 80 minuten: € 95,00 p.p. (gehele lichaam)
Zeeuwse babbelaarmassage

Harsen

Voor een zachte en gladde huid!

Harsen is nu niet echt het voorbeeld van verwennerij. Maar wie een zachte en onthaarde huid voelt, kan daar naderhand absoluut van genieten. We bieden diverse behandelingen aan:

 • Armen: € 31,00 p.p.
 • Onderbenen: € 31,00 p.p.
 • Rug: € 38,00 p.p.
 • Bikinilijn of oksels: € 30,00 p.p.
 • Gehele benen: € 55,00 p.p.
Harsen

Beautiful hands

Voor zachte verzorgde handen

Van al dat zoeken naar schelpjes en haaientanden zijn uw handen misschien wel wat ruw geworden de afgelopen dagen... In dat geval bieden wij u de perfecte oplossing: de Beautiful Hands behandeling van O.P.I. Om te beginnen worden uw handen behandeld met een peeling, daarna vijlen en verzorgen we uw nagels en geven we een heerlijk ontspannende handmassage. Uw handen worden soepel en zijdezacht. Tot slot lakken we uw nagels met één van de prachtige kleuren van O.P.I. die u zelf mag kiezen.

 • Verwentijd 50 minuten: € 60,00 p.p.
Beautiful hands

Zeeuwse manicure

Intensieve verzorging voor uw handen

De Zeeuwse manicure is een behandeling voor betoverend zachte handen. De ingrediënten van de Zeeuwse manicure zijn:

 • Een reinigend algenbadje
 • Een masserende Zeeuwse scrub van de handen en de onderarmen
 • Het vijlen en verzorgen van de nagels
 • Een massage van de handen en de onderarmen met babbelaar massageolie
 • Lakken van de nagels met één van onze prachtige kleuren van OPI
 • Verwentijd 50 minuten: € 60,00 p.p.
Zeeuwse manicure

Beautiful light legs and feet

Ontspannend en verfrissend

Heeft u lekker gelopen in deze prachtige omgeving of gewandeld op het strand en zijn uw voeten toe aan een beetje ontspanning? Geniet dan van deze heerlijk ontspannende en verfrissende voetbehandeling. Door een activerend bad, een lichte peeling, een pakking en een massage worden uw voeten en onderbenen weer helemaal opgefrist.

 • Verwentijd 25 minuten: € 38,00 p.p. (zonder pakking)
 • Verwentijd 50 minuten: € 65,00 p.p.
Beautiful light legs and feet

Zwangerschapsmassage

Weg met de vermoeidheid!

Even een momentje voor de aanstaande mama. Onze zwangerschapsmassage heeft positieve effecten op onder andere uw vermoeidheid en eventuele rugpijn. Tevens zorgt het voor minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. We stemmen de massagetechnieken individueel op u af. De behandeling bestaat uit een ontspanningsmassage en wordt gevolgd door een energievolle massage.

 • Verwentijd 25 minuten: € 40,00 p.p.
 • Verwentijd 50 minuten: € 70,00 p.p.
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage voet & been

Even heerlijk ontspannen

Bent u zwanger en heeft u last van vermoeide of zware benen en voeten? Daar kunnen we iets aan doen. Deze massage is voor u een uitkomst. Met een ontspannende en vochtafdrijvende massage van de voeten en benen zal de vermoeidheid verdwijnen en voelen uw benen en voeten weer licht en fris aan.

 • Verwentijd 50 minuten: € 67,00 p.p.
Zwangerschapsmassage voet & been