X

Eline | Holistisch therapeute

Kijkt op een holistische wijze, dus op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau naar een klacht of een probleem. Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden. Daarom worden tijdens holistic healing diverse methodieken gecombineerd, waardoor de kern van een klacht of hulpvraag gericht kan worden behandeld.

Eline  |  Holistisch therapeute

Wat houdt een behandeling in?

INNERLIJKE BALANS sessie

Ervaar een innerlijke balans sessie waarin je weer de subtiele signalen van je lichaam te voelen doormiddel van een openende bodyscan. Ontdek waar de spanningsgebieden zich bevinden en laat ze volledig los terwijl je je overgeeft aan dit moment. Terwijl je heerlijk in je lichaam bent geland geef je je volledig over aan een 60 minuten durende diepe ontspanningsmassage. Alle spieren en spanningen worden volledig tot ontspanning gebracht. Na de massage mag je je laten betoveren door de magie van diverse klankschalen waardoor je je hele lichaam naar een diepe meditatieve kalmte kan laten voeren.


CUPPING sessie

Laat je meevoeren in een unieke sessie waarin we magische technieken combineren. Een uitzonderlijke ervaring waarin we diepe ontspanningsmassage combineren met cupping massage voor een diepere werking je lichaam. De diepe ontspanning wordt aangevuld met een fijne lichaamsbewust wordende bodyscan, zodat je volledig voelt waar je spanningen mag loslaten. Na de sessie zijn je spieren weer voorzien van nieuwe energie doordat de cupping de bloedcirculatie stimuleert en de spanningen in de spieren verlicht. De ontspanning die zorgt voor een diep contact met je lichaam en de klanken van de klankschalen die je uiteindelijk in een diepe meditatieve staat brengen zorgen ervoor dat je als herboren de deur terug uitloopt.


ZEN sessie

Waan jezelf in een 1,5 uur durende ZEN sessie, in de ultieme ontspanning. Met een 60 minuten durende diepe ontspanningsmassage zak je steeds dieper in de ontspanning. Gevolgd door de prachtige klanken van mooie klankschalen die tot in het diepste van je lichaam door trillen. Laat je volledig meevoeren naar een staat van diepe sereniteit terwijl alle spanningen van je afglijden. De heerlijke aroma's zullen de ruimte vullen en je reukzintuig volledig vullen. Laat alles los en geef je helemaal over aan de helende ontspannende ZENsessie.


Ontspanningsmassage

Ontsnap aan de dagelijkse drukte met een ontspanningsmassage! Heeft u behoefte aan een moment van pure rust en ontspanning? Laat al uw zorgen achter en geef uzelf de ultieme verwennerij met een heerlijke 45 minuten durende ontspanningsmassage. Bij ons kunt u genieten van een welverdiende pauze in een serene en kalmerende omgeving, waar elke zorg van u afglijdt en u volledig tot rust komt. 45 minuten puur genieten, waarin uw hele lichaam wordt meegenomen.

Wat houdt een behandeling in?

Prijs & Reserveren

Holistische sessie van 90 minuten  € 155,00 per persoon

Ontspanningsmassage van 45 minuten  €75 per persoon


Eline is aanwezig op alle zondagen in 2024, behalve zondag 16 juni en zondag 30 juni 2024


Reserveren kan via de receptie via 0117-391810 of info@hotelnoordzee.com


Prijs & Reserveren