X

Een fantastische beleving met elkaar…

Geniet van elkaar in de Private Spa. Wij zorgen voor heerlijk fris water en een mandje met vers fruit. Wilt u deze beleving uitbreiden met een behandeling, dan kan dat uiteraard. We bieden de mogelijkheid voor een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage voor 2 personen.


Verwentijd zonder behandeling totaal 120 minuten: € 92,00 p.p. (maximaal 2 personen)
Totale verwentijd 120 minuten inclusief behandeling van 30 minuten: € 127,00 p.p. (maximaal 2 personen)

Een fantastische beleving met elkaar…

Chinese beleving

China, het land van rijst en bamboe. De bamboemassage is eeuwen geleden al in China bedacht. Door bijzondere massagetechnieken met de bamboestokken is deze behandeling een unieke beleving. De bamboemassage staat in het teken van totale ontspanning en werkt tegen vermoeidheid en stress. Het zal helpen om spierstijfheden en knopen te verminderen. Daarnaast worden giftige stoffen afgevoerd en zal het de bloedsomloop verbeteren. Na de behandeling ervaart u energie en kracht en is het lichaam in betere conditie.

Rijst heeft vocht inbrengende en antioxiderende eigenschappen. Ervaar de geur van rijst tijdens een peeling van het lichaam. Oude huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De rijstpakking, bestaande uit gemalen rijstkorrels, hydrateert en voedt de huid.

Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande behandelingen te combineren! Begin bijvoorbeeld met een rijstpeeling of -pakking en geniet daarna van een bamboemassage van 25 minuten.

Verwentijd 50 minuten: € 75,00 p.p.

Chinese beleving

Hawaïaanse beleving

Aloha! In de omarmende en liefdevolle spirit van Aloha (onvoorwaardelijke liefde) wordt u uitgenodigd om los te laten wat niet meer nodig is, zodat u uzelf weer kunt voelen wie u in wezen bent: licht, liefdevol en vrij. De oorspronkelijke bewoners van Hawaii noemen Lomi Lomi een manier om je opnieuw te verbinden met de spirit. Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al generaties op generaties wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

Waant u zich op Hawaii met deze speciale beleving in onze Private Spa. We vullen het kiezelbad voor u met geurig badwater en verse bloemen en bloemblaadjes. Daarna volgt een lichaamsscrub op basis van kokos en ontspannende Lomi Lomi rugmassage met een geurende olie. We sluiten de behandeling af met een heerlijke alcoholvrije bohemian cocktail.

Verwentijd 75 minuten: € 100,00 p.p.

Hawaïaanse beleving

Oosters reinigingsritueel

Waar de geuren komen, verdwijnt de stress: lichaam en geest ontspannen zich. Zoals bij een traditionele hammambehandeling, een reinigingsritueel met eeuwenoude geschiedenis, start u in het stoombad van onze Private Spa. Het lichaam wordt hierna ingezeept met zwarte zeep. Dan volgt een lichaamsscrub met de traditionele ‘kessa’-handschoen. De vocht inbrengende rhassoulpakking zorgt voor hydratatie van de huid. Ontspant u daarna tijdens een rugmassage met Arganolie en sluit de behandeling af met een heerlijk kopje verse muntthee. Ontdek deze bron van rust en schoonheid.

Verwentijd 75 minuten: € 100,00 p.p.

Oosters reinigingsritueel

Lieve gast,

U heeft ongetwijfeld de nieuwe overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en de horeca via de persconferentie vernomen. Helaas zijn wij daardoor genoodzaakt het hotel per direct te sluiten t/m 6 april. Dit besluit is doordacht maar zeker niet gemakkelijk genomen. Wij houden u via deze weg en via onze website op de hoogte van de komende ontwikkelingen en/of maatregelen. We hopen jullie heel snel weer te mogen ontvangen.

Lieve groeten,

Familie Faas en medewerkers
————————————————

Lieber Gast,

Sie haben wahrscheinlich die neuen staatlichen Maßnahmen in Bezug auf das Coronavirus und die Gastronomie während der Pressekonferenz gehört. Leider sind wir daher gezwungen, das Hotel sofort bis zum 6. April zu schließen. Diese Entscheidung war gut durchdacht, aber sicherlich nicht leicht zu treffen. Wir werden Sie auf diese Weise und über unsere Website über die bevorstehenden Entwicklungen und / oder Maßnahmen auf dem Laufenden halten. Wir hoffen, Sie bald wieder zu empfangen.

Liebe Grüße,

Familie Faas und Mitarbeiter
————————————————

Cher invité,

Vous avez sans doute entendu parler des nouvelles mesures gouvernementales concernant le coronavirus et le secteur de l’hôtellerie et de la restauration lors de la conférence de presse. Malheureusement, nous sommes obligés de fermer l’hôtel immédiatement jusqu’au 6 avril. Cette décision a été bien réfléchie, mais elle n’a certainement pas été prise à la légère. Nous vous tiendrons informés des développements et/ou mesures à venir par ce biais et via notre site web.
Nous espérons vous revoir très bientôt.

Mes salutations distinguées,

Famille Faas et employés
————————————————

Dear guest,

As you have possibly heard, due to gouvernement decisions regarding the coronavirus and the restaurant industry through the press conference. Unfortunately, we are therefore forced to close the hotel immediately until April 6th. This decision was well thought out, but certainly not easily made. We will keep you informed via this way and via our website of the upcoming developments and / or measures. We hope to receive you again very soon.

Kind regards,

Family Faas & staff