X

Een fantastische beleving met elkaar…

Geniet van elkaar in de Private Spa. Wij zorgen voor heerlijk fris water en een mandje met vers fruit. Wilt u deze beleving uitbreiden met een behandeling, dan kan dat uiteraard. We bieden de mogelijkheid voor een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage voor 2 personen.


Verwentijd zonder behandeling totaal 120 minuten: € 92,00 p.p. (maximaal 2 personen)
Totale verwentijd 120 minuten inclusief behandeling van 30 minuten: € 127,00 p.p. (maximaal 2 personen)

Een fantastische beleving met elkaar…

Chinese beleving

China, het land van rijst en bamboe. De bamboemassage is eeuwen geleden al in China bedacht. Door bijzondere massagetechnieken met de bamboestokken is deze behandeling een unieke beleving. De bamboemassage staat in het teken van totale ontspanning en werkt tegen vermoeidheid en stress. Het zal helpen om spierstijfheden en knopen te verminderen. Daarnaast worden giftige stoffen afgevoerd en zal het de bloedsomloop verbeteren. Na de behandeling ervaart u energie en kracht en is het lichaam in betere conditie.

Rijst heeft vocht inbrengende en antioxiderende eigenschappen. Ervaar de geur van rijst tijdens een peeling van het lichaam. Oude huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De rijstpakking, bestaande uit gemalen rijstkorrels, hydrateert en voedt de huid.

Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande behandelingen te combineren! Begin bijvoorbeeld met een rijstpeeling of -pakking en geniet daarna van een bamboemassage van 25 minuten.

Verwentijd 50 minuten: € 75,00 p.p.

Chinese beleving

Hawaïaanse beleving

Aloha! In de omarmende en liefdevolle spirit van Aloha (onvoorwaardelijke liefde) wordt u uitgenodigd om los te laten wat niet meer nodig is, zodat u uzelf weer kunt voelen wie u in wezen bent: licht, liefdevol en vrij. De oorspronkelijke bewoners van Hawaii noemen Lomi Lomi een manier om je opnieuw te verbinden met de spirit. Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al generaties op generaties wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

Waant u zich op Hawaii met deze speciale beleving in onze Private Spa. We vullen het kiezelbad voor u met geurig badwater en verse bloemen en bloemblaadjes. Daarna volgt een lichaamsscrub op basis van kokos en ontspannende Lomi Lomi rugmassage met een geurende olie. We sluiten de behandeling af met een heerlijke alcoholvrije bohemian cocktail.

Verwentijd 75 minuten: € 100,00 p.p.

Hawaïaanse beleving

Oosters reinigingsritueel

Waar de geuren komen, verdwijnt de stress: lichaam en geest ontspannen zich. Zoals bij een traditionele hammambehandeling, een reinigingsritueel met eeuwenoude geschiedenis, start u in het stoombad van onze Private Spa. Het lichaam wordt hierna ingezeept met zwarte zeep. Dan volgt een lichaamsscrub met de traditionele ‘kessa’-handschoen. De vocht inbrengende rhassoulpakking zorgt voor hydratatie van de huid. Ontspant u daarna tijdens een rugmassage met Arganolie en sluit de behandeling af met een heerlijk kopje verse muntthee. Ontdek deze bron van rust en schoonheid.

Verwentijd 75 minuten: € 100,00 p.p.

Oosters reinigingsritueel

Lieve gast,

Na lang nadenken hebben we toch besloten om vanaf vandaag, 19 december, onze grote sluiting al te starten!
We zien het maar als een vervroegde vakantie voor ons team. We hebben een onvergetelijk seizoen gedraaid, genoten van jullie aanwezigheid en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in ons.

We kijken ook nu al ontzettend uit naar het moment dat we u weer mogen verwelkomen na 11 februari 2022!

We gaan er vanaf volgend jaar gewoon weer een knallend seizoen van maken 😊

Blijf gezond!

Hele lieve groeten,

Familie Faas en de rest van het Noordzee-Team
—————————

Lieber Gast,

Nach reiflicher Überlegung haben wir beschlossen, unsere große Schließung bereits ab heute, dem 19. Dezember, zu beginnen!
Wir sehen es als einen vorgezogenen Urlaub für unser Team. Wir hatten eine unvergessliche Saison, haben Ihre Anwesenheit genossen und sind sehr dankbar für Ihr Vertrauen in uns.

Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie nach dem 11. Februar 2022 wieder begrüßen zu dürfen!

Wir werden nächstes Jahr wieder eine tolle Saison erleben 😊.

Bleiben Sie gesund!

Mit freundlichen Grüßen,

Familie Faas und der Rest des Noordzee-Team

—————————

Cher invité,

Après mûre réflexion, nous avons décidé de commencer notre grande fermeture dès aujourd’hui, 19 décembre !
Nous voyons cela comme des vacances anticipées pour notre équipe. Nous avons vécu une saison inoubliable, nous avons apprécié votre présence et nous sommes très reconnaissants de la confiance que vous nous avez accordée.

Nous nous réjouissons déjà de vous accueillir à nouveau après le 11 février 2022 !

Nous allons faire en sorte que ce soit une autre saison fracassante à partir de l’année prochaine 😊.

Restez en bonne santé !

Meilleures salutations,

La famille Faas et le reste de l’équipe de la Noordzee

—————————

Dear guest,

After much consideration, we have decided to start our big closure already from today, 19 December!
We see it as an early holiday for our team. We have had an unforgettable season, enjoyed your presence and are very grateful for your trust in us.

We are already looking forward to welcoming you back after 11 February 2022!

We are going to make it another smashing season starting next year 😊

Stay healthy!

Best regards,

Faas family and the rest of the Noordzee Team