X

Een fantastische beleving met elkaar…

Geniet van elkaar in de Private Spa. Wij zorgen voor heerlijk fris water en lekker alcoholvrije cocktail en een mandje met vers fruit. Wilt u deze beleving uitbreiden met een behandeling, dan kan dat uiteraard. We bieden de mogelijkheid voor een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage voor 2 personen.


Verwentijd zonder behandeling totaal 120 minuten: € 95,00 p.p. (maximaal 2 personen)
Totale verwentijd 120 minuten inclusief behandeling van 25 minuten: € 133,00 p.p. (maximaal 2 personen)

Een fantastische beleving met elkaar…

Chinese beleving

China, het land van rijst en bamboe. De bamboemassage is eeuwen geleden al in China bedacht. Door bijzondere massagetechnieken met de bamboestokken is deze behandeling een unieke beleving. De bamboemassage staat in het teken van totale ontspanning en werkt tegen vermoeidheid en stress. Het zal helpen om spierstijfheden en knopen te verminderen. Daarnaast worden giftige stoffen afgevoerd en zal het de bloedsomloop verbeteren. Na de behandeling ervaart u energie en kracht en is het lichaam in betere conditie.

Rijst heeft vocht inbrengende en antioxiderende eigenschappen. Ervaar de geur van rijst tijdens een peeling van het lichaam. Oude huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De rijstpakking, bestaande uit gemalen rijstkorrels, hydrateert en voedt de huid.

Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande behandelingen te combineren! Begin bijvoorbeeld met een rijstpeeling of -pakking en geniet daarna van een bamboemassage van 25 minuten.

Verwentijd 50 minuten: € 95,00 p.p.

Chinese beleving

Hawaïaanse beleving

Aloha! In de omarmende en liefdevolle spirit van Aloha (onvoorwaardelijke liefde) wordt u uitgenodigd om los te laten wat niet meer nodig is, zodat u uzelf weer kunt voelen wie u in wezen bent: licht, liefdevol en vrij. De oorspronkelijke bewoners van Hawaii noemen Lomi Lomi een manier om je opnieuw te verbinden met de spirit. Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al generaties op generaties wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

Waant u zich op Hawaii met deze speciale beleving in onze Private Spa. We vullen het kiezelbad voor u met geurig badwater en verse bloemen en bloemblaadjes. Daarna volgt een lichaamsscrub op basis van kokos en ontspannende Lomi Lomi rugmassage met een geurende olie. We sluiten de behandeling af met een heerlijke alcoholvrije bohemian cocktail.

Verwentijd 75 minuten: € 120,00 p.p.

Hawaïaanse beleving

Oosters reinigingsritueel

Waar de geuren komen, verdwijnt de stress: lichaam en geest ontspannen zich. Zoals bij een traditionele hammambehandeling, een reinigingsritueel met eeuwenoude geschiedenis, start u in het stoombad van onze Private Spa. Het lichaam wordt hierna ingezeept met zwarte zeep. Dan volgt een lichaamsscrub met de traditionele ‘kessa’-handschoen. De vocht inbrengende rhassoulpakking zorgt voor hydratatie van de huid. Ontspant u daarna tijdens een rugmassage met Arganolie .We sluiten de behandeling af met een heerlijke alcoholvrije bohemian cocktail. Ontdek deze bron van rust en schoonheid.

Verwentijd 75 minuten: € 120,00 p.p.

Oosters reinigingsritueel