X

Promo: The Ultimate Grand Crue Treatment

Nu uw ultieme ANTI-AGING BEHANDELING ervaren! Er was eens een roos…. een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds 1956 de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt bij het streven naar dit ideaal met hoogwaardige cosmetica. De roos neemt een heel bijzondere plaats in deze nieuwe ultieme Anti-aging behandeling voor de veeleisende huid. Exclusieve rozenextracten verwerkt in ampullen, maskers en massageoliën vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis met zichtbaar resultaat.

De behandeling bestaat uit een Reiniging – Vitaliteitscheck – Rozen Enzyme Peeling – Epileren – Dieptereiniging – The Rose ampul – Gelaatsmassage – Grand Cru Roos Masker – Dagverzorging

  • Prijs: van € 107,00
  • Verwentijd: 75 minuten
  • Promo: The Ultimate Grand Crue Treatment

    Promo: Grand Cru Ampullenkuur

    Verleng het resultaat van uw Grand Cru Treatment met een ampullenkuur. Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor de bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen samen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.

  • Indien u een ULTIEME GRAND CRU BEHANDELING boekt en een ampullenkuur aanschaft ontvangt u 20% promokorting op het totaalbedrag.
  • U betaald € 125,50 i.p.v. € 156,90
  • Promo: Grand Cru Ampullenkuur