X

Bamboemassage

China

China, het land van rijst en bamboe. De bamboemassage is eeuwen geleden al in China bedacht. Door bijzondere massagetechnieken met de bamboestokken is deze behandeling een unieke beleving. De bamboemassage staat in het teken van totale ontspanning en werkt tegen vermoeidheid en stress. Het zal helpen om spierstijfheden en knopen te verminderen. Daarnaast worden giftige stoffen afgevoerd en zal het de bloedsomloop verbeteren. Na de behandeling ervaart u energie en kracht en is het lichaam in betere conditie.

  • Verwentijd 25 minuten: € 42,00 p.p. (rug, nek, schouders)
  • Verwentijd 45 minuten: € 69,00 p.p. (achterkant lichaam)
Bamboemassage

Rijstpeeling of rijstpakking

China

Rijst heeft vocht inbrengende en antioxiderende eigenschappen. Ervaar de geur van rijst tijdens een peeling van het lichaam. Oude huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De rijstpakking, bestaande uit gemalen rijstkorrels, hydrateert en voedt de huid.

  • Verwentijd 25 minuten: € 37,00 p.p. (peeling of pakking)
Rijstpeeling of rijstpakking

Thaise rituelen voor de voeten

Thailand

Heeft u lekker gelopen in deze prachtige omgeving of gewandeld op het strand en zijn uw voeten toe aan een beetje ontspanning? Dan is het Thaise voetenbad ritueel een absolute must. Heerlijk als opwarmer voorafgaand aan de Thaise voetmassage. Een Thais voetbad is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij aan een warm voetenbad een Thais kruidenbuiltje wordt toegevoegd. Dit kruidenbuiltje is gevuld met negen geneeskrachtige kruiden. Hun diepe, geneeskrachtige werking heeft een reinigend effect op het lichaam en de organen. Deze behandeling helpt voor het ontspannen van lichaam en geest. Het stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een goede doorstroming van energiebanen.

Na het voetenbad ritueel is het tijd voor een Thaise voetmassage die onder andere wordt uitgevoerd met stokjes. Speciale massagetechnieken zorgen voor ontspannen voeten.

  • Verwentijd 25 minuten: € 40,00 p.p. (voetmassage)
  • Verwentijd 50 minuten: € 67,00 p.p. (voetenbad ritueel en voetmassage)
Thaise rituelen voor de voeten

Indiase hoofdmassage

India

Al eeuwenlang vormt de Indiase hoofdmassage een belangrijk onderdeel in de Ayurvedische geneeskunde. In India is dit ook een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. Geniet u eenvoudig van deze massage: uitkleden is niet nodig en er wordt geen olie gebruikt. In deze tijd hebben veel mensen regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de bovenrug, schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd; ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Kom even helemaal tot rust met deze ontspannende traditionele behandeling

  • Verwentijd 25 minuten: € 40,00 p.p.
Indiase hoofdmassage

Filipijnse schelpenmassage

Filipijnen

Met deze bijzondere massage, uitgevoerd met Filipijnse schelpen, bieden we u een heel bijzondere warmtemassage voor de rug, schouders, nek, armen en het gezicht. U bent misschien bekend met een hotstone massage? Onze schelpenmassage is hier duidelijk op geïnspireerd, maar onderscheidt zich toch ook van de hotstone massage: doordat de schelpen nog gladder zijn dan stenen, zorgt het voor een nog diepere ontspanning. We beginnen de behandeling met een kokosscrub van de rug. Door de warmte van de schelpen en de geur van kokos waant u zich tijdens de behandeling op de parelwitte Filipijnse stranden. Na afloop voelt u zich uitgerust en vol energie en bent u een unieke ervaring rijker!

  • Verwentijd 45 minuten: € 77,00 p.p.
Filipijnse schelpenmassage

Hawaiiaanse Lomi Lomi massage

Hawaï

Aloha! In de omarmende en liefdevolle spirit van Aloha (onvoorwaardelijke liefde) wordt u uitgenodigd om los te laten wat niet meer nodig is, zodat u uzelf weer kunt voelen wie u in wezen bent: licht, liefdevol en vrij. De oorspronkelijke bewoners van Hawaii noemen Lomi Lomi een manier om je opnieuw te verbinden met de spirit. Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al generaties op generaties wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

Een Lomi Lomi massage heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel en op de zintuigen. Vastgezette spanningen komen vrij en goede gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt u zich als herboren.

  • Verwentijd 45 minuten: € 67,00 p.p. (gehele lichaam)
Hawaiiaanse Lomi Lomi massage

Braziliaanse versteviging

Brazilië

Deze behandeling is geïnspireerd op een Braziliaans ritueel gericht op het verminderen van cellulitis op benen, heupen en armen. Geliefd om de verstevigende werking op de huid, wordt cafeïne gebruikt bij dit ritueel. Het lichaam wordt verwend met een heerlijke koffiescrub. Als afsluiter smeren we het lichaam in met een verstevigende bodycrème. Een ideale beleving tegen veroudering van de huid.

  • Verwentijd 45 minuten: € 67,00 p.p.
Braziliaanse versteviging

Out of Africa

Afrika

Met deze intensieve lichaamsverzorging met karitéboter zorgen we ervoor dat u even helemaal weg kunt dromen bij Afrikaanse aardse geuren terwijl uw huid een goede verzorging krijgt. Karitéboter wordt algemeen erkend als één van de beste natuurlijke hydraterende producten, dat sinds oudsher wordt gebruikt voor huid- en haarverzorging. Karitéboter wordt gewonnen uit de noten van de Afrikaanse Karitéboom. Door de vele positieve eigenschappen wordt de Karitéboom ook wel Boom des Levens genoemd.

  • Verwentijd 25 minuten: € 40,00 p.p. (gehele lichaam)
Out of Africa

Lieve gast,

U heeft ongetwijfeld de nieuwe overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus via de persconferentie vernomen. Helaas hebben ook wij daardoor moeten besluiten dat we het hotel niet open kunnen houden. Dit besluit is doordacht maar zeker niet gemakkelijk genomen. Omdat dit grenst aan onze jaarlijks verlof, zal het hotel weer terug open gaan op dinsdag 9 februari.

Onze receptie is steeds telefonisch en per email bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00u tot 12.00u.

Blijf gezond en let op elkaar!

Lieve groeten,

Familie Faas en medewerkers

———————————————————————————-
Dear guest,

I am sure you have heard about the new government measures concerning the coronavirus through the press conference. Unfortunately, as a result, we too have had to decide that we cannot keep the hotel open. This decision was well thought out, but it was certainly not an easy one. As this is adjacent to our annual leave, the hotel will reopen on Tuesday 9 February.

Our reception is always available by phone and email from Monday to Friday, from 9.00 AM to 12.00 noon.

Stay healthy and watch out for each other!

Dear regards,

Family Faas and employees

———————————————————————————-
Chers hôtes,

Dans sa conférence de presse du 16 décembre le Premier ministre Monsieur Rutte a annoncé les nouvelles mesures gouvernementales concernant le coronavirus.
Malheureusement nous avons dû décider de fermer notre hôtel. C’est une décision bien réfléchie qui certainement n’était pas facile à prendre. Comme cette fermeture précède note congé annuel, la réouverture de l’hôtel est prévue pour le 9 Février.

Vous pourrez contacter la réception par téléphone et par mail du lundi au vendredi de 9h à 12h.

Restez en bonne santé et soyez attentifs aux autres!

Salutations sincères,

Famille Faas et collaborateurs

———————————————————————————-

Lieber Gast,

Sicherlich haben Sie durch die Pressekonferenz von den neuen Maßnahmen der Regierung bezüglich des Coronavirus gehört. Leider mussten auch wir deshalb entscheiden, dass wir das Hotel nicht weiter betreiben können. Diese Entscheidung war gut überlegt, aber sicher nicht leichtfertig getroffen. Da dies an unseren Jahresurlaub angrenzt, wird das Hotel am Dienstag, den 9. Februar wieder geöffnet.

Unsere Rezeption ist von Montag bis Freitag, von 9 bis 12 Uhr, telefonisch und per E-Mail erreichbar.

Bleiben Sie gesund und passen Sie aufeinander auf!

Liebe Grüße,

Familie Faas und Mitarbeiter